Jan 18, 2009

kepurusan prk parlimen kuala terengganu
Tadi malas tulis sebab hati panas.

Sekarang malas tulis sebab semua dah tau.

Syukur alhamdulillah.

Malam ini gua tidur senyum.

Tapi senyum tak lama.

Gua teringat saudara di Gaza.


4 comments:

aZRoy said...
This comment has been removed by the author.
aZRoy said...

Alhamdulillah, syukur atas kemenangan terkini, tambah satu kerusi parlimen.

BTW, tumpang minta curi tumpuan sket, saya nak stretchkan di sini, yang saya semakin meluat dengan kerja2 konon nya ala2 ground work daripada si pelakon saiful bukhari ni..

si pelakon ni semakin aktif bergerak konon2 sebagai penegak keadilan dan kebenaran melalui dua sumber berikut :

1. http://www.mohdsaifulbukhari.blogspot.com
2. http://profiles.friendster.com/saifulbukhari

mengapa saya bengang? si pelakon ni tidak tulus di dalam posting nya. Mengapa? tiada single comments pon daripada saya menuntut penjelasan lanjut yang di approve oleh beliau. Si pelakon ni semakin desperado mencari publicity murahan yg ketika ini sedang menunggu tarikh perbicaraan kes liwatnya.

Si pelakon ni pula semakin aktif menghentam defendan di dalam kesnya. Izinkan satu persoalan dari saya? Apakah dari sudut undang2 civil negara, adakah valid bila mana si plaintif menyerang si defendan di luar mahkamah menerusi ruang yang beliau ada? Saya kira ini sebagai provokasi menyerang peribadi defendant yg harapan nya adalah untuk mempengaruhi mahkamah.

terus terang, saya sangat benci si pelakon saiful bukhari ini. Dari suka sama suka, kepada paksa rela, kini beliau aktif menonjolkan diri beliau di dalam Friendster sebagai seorang yg baru pulang daripada Tanah Suci Mekah yg sangat kagum keindahan Tuhan, tetapi dalam masa yang sama terus menerus menabur accusation peribadi beliau.

Saudara2 pembaca sekalian, tolong doakan saya agar dapat menghentikan perasaan geram dan maki hamun saya kepada si pelakon ini.

Sekian.

sEmut said...

cilaka aku baru perasan mat bontot masih aktif berlakon.

tunggu.

aZRoy said...

tau takpe, dia cuba silently doing virtual char assasination to anwar ibrahim