Apr 17, 2009

exora lembik

Proton Exora Crash Test - 35km/h Front Crash Front View



Proton Exora Crash Test - 56km/h 40% Offset Side View

3 comments:

Hamba said...

Agak2nya semua kereta kat M'sia hanya selaju 60km/jam je kat lebuhraya dan jalan persekutuan...tapi rasenye kereta kat parking lot pun laju lagi kot??? Boleh selamat ke naik Exora kat highway PLUS?

sEmut said...

aku akui, kereta buatan jepun pun ada yang lembik jugak.

tapi.

at least kalau tersondol atau disondol. barang spare part senang cari. kalau rajin masuk kedai potong boleh dapat murah. kualiti. original japang mari.

hah.

kalau proton model baru baru ni macam gen2, sawy, persona macam cilaka mahal nak cari spare part. pastu buatan kilang malaysia yang kononnya ada iso. tapi iso beli. barang tetap tak kualiti. vendor proton tak payah kencing. satu malaysia dah tau.

sowi pwoton ejoyah.

Anonymous said...

savvy tak lama lagi senasib dengan tiara..exora ni entahlah..