May 12, 2009

najib sila letak jawatan

18 BUAH NEGARA MENGHINA PM, TIDAK ADA APA-APA TINDAKAN – MUSTAFAA ALIBuletin Online


Ketua Pengarah Pilihanraya PAS, Mustafa Ali berkata Barisan Nasional (BN) tidak mahu menyertai Pilihanraya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Penanti di Pulau Pinang pada 31 Mei depan kerana tidak sanggup menerima kekalahan setelah kecundang empat kali, dari lima pilihanraya kecil yang diadakan sebelum ini.

Beliau berkata, ada pihak-pihak yang mendakwa, Presiden UMNO itu, tidak mahu bertanding dalam pilihanraya tersebut kerana tidak sanggup lagi mendengar nama Altantuya, wanita Mongolia yang mati dibunuh, dikaitkan dengan beliau. (Video Klip Didalam)

“Tetapi ada orang beritahu, sebenarnya Najib tidak mahu bertanding pilihanraya (DUN Penanti) kerana tidak mahu lagi mendengar Altantuya disebut-sebut,

Katanya, sekiranya PRK DUN Penanti tidak diadakan, nama Altantuya tidak akan disebut dan beliau dapat melupakan sekejap tentang isu Altantuya.

Mustafa yang juga Pesuruhjaya PAS Terengganu berkata, akhbar dalam 18 buah negara didunia menyiarkan laporan peristiwa Altantuya dan mengaitkannya dengan Perdana Menteri Malaysia.

Tetapi, katanya, ketika 18 buah negera menghina Perdana Menteri Malaysia, Duta Malaysia diluar negara tidak melakukan apa-apa dan kerajaan Malaysia juga tidak memanggil Duta negara tersebut.


4 comments:

paiseh said...

alahai pak jib...
semoga cerah masa depan. amin.

sEmut said...

masa depan najib cerah untuk jadi ketua pembangkang. amin..

redspider crystal said...

smlm pas dgr berita kemenangan nizar, dah agak dh sure blog semut tukar background balik..haha..
terbuktilah bukan nak tiru background spider yer..hihi..
yang penting rayuan pun ditolak oleh mahkamah..

sEmut said...

=P mahkamah rayuan buat taik pulak hari ni