Jun 27, 2009

5 minit dari rumah gua. mesti pegi

Selepas kecewa tak dapat pegi yang dekat Sungai Sumun semalam, maka petang ni gua nekad akan bawa kutu kutu Seksyen 8 lepak dataran Shah Alam.

Jun 26, 2009

michael jackson mati sakit jantung

Pop star MICHAEL JACKSON has died.

The singer suffered a cardiac arrest at his home and arrived at hospital in a coma.

Captain Steve Ruda, of Los Angeles Fire Department, said in reports paramedics responded to a call at Jackson's home around 12.26pm.

He was not breathing when they arrived. The paramedics performed CPR but he was reportedly totally unresponsive.

Fans are already arriving outside the hospital.

Close friend URI GELLER told Sky News he was hoping desperately that the reports were not true: "I must hear it from a doctor. I cannot believe everything I see and read and hear at the moment. I hope its not true, I'm waiting like you are, like the whole planet is waiting to hear it from the mouth of the doctor taking care of him."

"I'm absolutely devestated and shocked. He was a young man terribly fit and basically in good shape. If it is true I am just in total shock."

Long-time family insider ARTHUR PHOENIX told World Entertainment News Network (WENN) that the Jackson family are devastated.

Phoenix, a former family publicist and advisor to Jackson's brother Tito told WENN: "The family is in mourning right now. They are devastated and very hurt.

"The world of entertainment has suffered a great loss, the biggest since the death of ELVIS PRESLEY.

Source: The SUN UK


ni area kampung belah mak gua ni


Kalau cukup korum nak tong tong minyak insyaallah gua datang.

Jun 24, 2009

pengumuman babi

Semalam gua terjumpa seorang member lama yang tengah makan sorang sorang. Disebabkan beliau tergolong dalam kategori 'kepala ngam' masa kerja Toyota dulu, gua terus order teh, lepak, borak, gelak, maki, umpat, tepuk, tumbuk, kencing, kutuk kerajaan sampai lebih kurang tiga jam bersama beliau. Bukan apa, seronok kongsi pengalaman sebab dia sekarang sibuk dengan projek TRD. Kejap ke Thailand, kejap ke Indonesia, kejap ke Taiwan, dan kadang kadang ke Jepun. Macam macam info gua dapat. Dan macam macam info jugak gua kasi. Cuma, ada satu masalah. Dia dah 'sound' awal awal lagi sebelum gua tarik kerusi duduk sebelah dia. Member gua ni sebenarnya kena kuarantin H1N1 sejak dia balik dari Taiwan itu hari.

* * * * * * *

Kalau apa apa jadi dekat gua. Tolong cakap dekat mak gua yang gua sayang sangat dekat dia.


Update: Ada seketul jerawat baru timbul. Harap harap bukan tanda kena selsema babi




Jun 16, 2009

blog budak umno kena ban

Parliament: 39 websites, blogs banned

The 39 banned sites are:

ghairah-betul.blogspot.com
www.videokita.net/home.php
melayu3gp.videosof.us
papajahat.myhardman.com
asian.pornparks.com/terlampauvcd/skodeng
asianseks.blogspot.com
pejuanglelakimelayu.blogspot.com
skodengawek.blogspot.com (transferred to skodengkrewz.blogspot.com, also banned)
stim-video.blogspot.com,groups.yahoo.com/group/malaysian_swinger_club
arkibsabul.wordpress.com
sabul2u.wordpress.com
www.sabul.wordpress.com
www.sabul2u.blogspot.com
www.myselfdotcom.blogspot.com
melayuseks.nudepal.com
www.melayuseks.tk
malaysia3gp.blogspot.com
3gp.penzpro.com
3gpmalaysia.blogspot.com
zarina-an-julie.blogspot.com
www.sabul-skodeng.blogspot.com
celebrityxpose.blogspot.com
ibu-bugil.blogspot.com
perempuan-melayu-bogel.blogspot.com
www.otakblue.com
e-3gp.blogspot.com
3gpplanet.blogspot.com
bestmelayuboleh.blogspot.com
videomelayuonline.ning.com
honeydigger.blogspot.com
bilikmandi.ning.com
syafeera.blogspot.com
syurga-islam.blogspot.com
www.3gpsyok.com
3gpmelayuboleh.com
katakz.blogspot.com
my3gpp.blogspot.com
skandalmelayu.blogspot.com

Source: The Star Online

Jun 11, 2009

jalan jalan ke maran

Sori lama tak update. Gua pergi bertapa di kawasan yang bebas internet, bebas wireless dan kadang kadang line talipon pun malu malu nak masuk. Atas permintaan kawan kawan, gua post la jugak aktiviti makan free di Chenor itu hari walaupun asalnya gua ingat nak simpan je koleksi gambar gambar ni sampai berkarat dalam cakera keras gua. Budak yang kawin ni namanya Pudin. Member paling riuh dalam kelas tapi bijak. Beliau juga merangkap cikgu tuisyen gua tatkala last last minit sebelum peperiksaan. Fizik kimia biologi metematik tambahan semua dia expert. Gua expert bab fly atau lepak asrama puteri je.


Selepas sarapan pagi di Gombak, gua bergegas mencari pam angin berhampiran dan mengepam keempat empat tayar mengikut standard yang telah ditetapkan supaya perjalanan jauh lebih selamat dan menjimatkan minyak.


Jauh perjalanan luas pemandangan.



Ya. Orang sebelah tidur. Maka dia sampai lebih cepat dari gua. Cis.



Gua yakin gua berada di landasan yang benar setelah terjumpa papan tanda ini. Alhamdulillah.



Disebabkan sampai awal, gua lepak lepak sambil menikmati keindahan sungai Pahang. Sempat juga gua balut tembakau sempena memboikot rokok rokok yang berada di pasaran kerana ada gambar yang bukan bukan.



Gua pegi rumah pengantin ngam ngam masa pengantin sampai. Gua terpaksa berlakon jadi ahli keluarga pengantin perempuan. Hanya Pudin yang tau gua sebenarnya ahli keluarga orang lain.



Gua terpaksa juga bergambar dengan pengantin sebab Pudin ugut pakai keris. Takpe hari ni hari dia. Turut serta ialah Liza, Faiz, Chot dan isteri bersama anak mereka.



Rasa macam pegi kenduri zaman P.Ramlee. 



Member member sekolah yang turut hadir. Gua dah nak balik baru diorang sampai.



Geng perempuan kalau tak bergossip tak sah.



Masa nak balik jalan sesak lain macam. Gua seperti biasa biasa mengambil jalan alternatif. Dalam poket dah standby lima enam ratus kalau kalau kena tahan polis. Tapi polis takde. Gua tak tau nak puji polis tak makan rasuah hari tu atau nak kutuk sebab polis goyang kaki tak buat kerja.


* * * * * * *


Gambar anak kucing super nakal takeover meja komputer ni takde kaitan dengan kenapa gua malas nak update blog.


Harap maklum.