Jun 27, 2009

5 minit dari rumah gua. mesti pegi

Selepas kecewa tak dapat pegi yang dekat Sungai Sumun semalam, maka petang ni gua nekad akan bawa kutu kutu Seksyen 8 lepak dataran Shah Alam.

8 comments:

FdausAmad said...

cun siott awek tuh....

sEmut said...

cun beb. tapi gua musykil kenapa najib pilih rosmah nangka. kah kah kah

FdausAmad said...

hahahaha

Gua rasa Nizar tuh bagi jadik PM senang.

Gua nak buat scene underground la jugak nih...

sEmut said...

buat bro jangan tak buat. lu punya blog bleh tahan letup. taruk iklan la kasi masyuk.

FdausAmad said...

gua tatau beb..sumpah gua tak reti iklan iklan ni..mana mau kontek?,

next time ada frinjan gua ingat nak pegi tgk la..

FdausAmad said...

Your IP address 60.54.78.116 has been banned from this shoutbox.

Please try again later.

-Adakah gua btol2 di ban?-

sEmut said...

kadang kadang gua lepak wifi dekat tepi starbucks s.alam pun gitu gak. ape gila tuan umah kena ban. haha. gua rasa ini kerja yahudi

Luca De Ketiak said...

amboi, mcm2 kapel2 berchating plak..