Jul 16, 2009

panas enjin macam nak jalan jauh walhal masalam 3 minit dari rumah gua

BERKUMPUL MALAM INI BERKUMPUL MEMBAKAR LILIN

Bila : Jam 8.30 malam ini

Tempat: Bangunan MACC
Plaza Masalam
Section 9 - Shah Alam
( Bangunan ini di sebelah Hotel Concorde Shah Alam)

TUJUAN : Menuntut kebenaran. Satu Malaysia hendak tahu
apa yang terjadi kepada saudara Teoh Beng Hock
setiausaha politik ekco kerajaan Selangor -
Saudara Ean Yoing Hian Wah.

Sila datang beramai-ramai. Sila bawa bunga dan pakai baju hitam - untuk
dilihat cool macam punk rocker. Juga bawa lilin dan roti canai !

6 comments:

FdausAmad said...

GUa syak ada brader racun dia beb..
gua syak saja..subjudice

sEmut said...

gua syak ada something serius ni bro.

FdausAmad said...

lu update gua beb..apa insider status dia?,gua nak tanya nik nazmi tapi no hp dia pulak takdak..

f R i h A said...

hishamuddin rais xde ke semalam?

Luca De Ketiak said...

lu minx la kat kwn lu a.k.a anak angkat mak lu yg belajar kat mckk tu? buat2 malu pulak. geli teman mendengornye..

sEmut said...

fdausamad, luca dah sound. gua taknak masuk campur.

friha, tak perasan la. ramai sangat orang. yang best budak budak sekolah yang lepak mall pun join jerit reformasi, najib pembunuh, hancur bn. haha. spirit gile.