Aug 17, 2009

astro dengan umno macam adik beradik


Ni esok kalau gua bergegas pergi opis Astro, terajang pintu, campak duit 5 sen, ok tak? Ke nak campak 50 sen atas dahi kasi pedih sikit? Bisnes keji mengalahkan zionis!

10 comments:

Anonymous said...

wakakakakaka... baling je atas dahi

Luca De Ketiak said...

hahaha!
nnt gua bgtau ayan.
dia keje astro.
kalo kadang2 lu kol astro, yg jawap tu suara malas2, suare gampang tu la..

gemagong said...

gua seteju...satu perbuatan yang amat keji

paiseh said...

we care..???

babi!

Anonymous said...

salam,

benda kecik tu pun lu nak marah.. benda tu computer generated... sama macam bank statement, credit card statement yang semua computer generated.. bukan kau sorang je langgan astro.. berjuta lagi yang melanggan.. kalau pasal ko sorang je staf astro nak buang masa 10-15 minit nampaknya lembab le servis astro..

- parti jahat, kato eh -

Abuarif said...

Cari je duit siling 2 sen dan bayar,habis cerita.Inilah zaman sekarang manusia lebih suka ikut komputer dari berbudibicara.Macam komputer arah manusia bukan sebaliknya.

Anonymous said...

dulu-dulu buleh la bai manusia arah manusia.. sekarang ni umat dah berjuta.. terpaksalah upgrade guna komputer bagi meningkatkan servis dan mengurangkan kos.. mana ada org nak meniaga rugi.. org gila je buat macam tu..

kalau tunggakan lebih dari 2 bulan atau jatuh NPL barulah pegawai akan contact tuan suruh bayar.. VIP sangatkah segelintir daripada anda2 sekalian.. bayar ajelah 2 sen tu.. takkan pasal 2 sen hilang pertimbangan sampai nak terajang org..

- parti jahat, kato eh -

sEmut said...

ape salam salam, nak kena lempang?

woi parti jahat. lu tau tak sejuta tu kalau darab 2sen jadi RM20,000!

tu belum lagi gua ungkit pasal astro tiba tiba naikkan bil berbelas ringgit! dasar kapitalis iblis. mentang mentang astro monopoli ikut sedap je naik bil. haramjadah..

En Sludge said...

gua sokong!!!!
hipokrit...
diskriminasi,,
kompromi,,,

korupsi!!!!!!!!!!!

mat ali said...

pergi jahanam sama astro.wat cam gua nih.pasang je parabola.lagi best dari astro...kah kah kah