Apr 21, 2011

KES VIDEO SEKS : PEGUAM NEGARA ARAH UBAH HASIL SIASATAN?

perasan tak? kes video seks umno ni masa mula mula bocor dulu bukan main punya kecoh. siap ada tayangan percuma di carcosa. lepas tu bila mangsa yang difitnah buat laporan polis, terus ada 'tangan jahat' pergi upload dekat youtube. padahal benda dalam siasatan polis. tv3 pulak terus tayang dalam berita, bukan tv3 je, rasanya semua channel ada tayang. macam ada konspirasi kan?

pada 17 april 2011, polis umumkan siasatan selesai. time tu juga pilihanraya negeri sarawak dah setel. so tak bagi impak apa apa terhadap pengundi atas pagar yang sebelum tu seminggu berturut turut disajikan kisah video seks sambil di tokok tambah komen syok sendiri oleh pakar pakar tikam belakang yang kalau kita perasan, semuanya dari adun yang melompat. keh keh keh

hari ni, dah masuk 3 hari siasatan selesai. tapi macam sunyi je kan? berita tv pun macam tak semangat macam masa mula mula video seks tu keluar dulu. tiba tiba... (baca bawah ni)

sumber : utusan hari ini

peguam negara arah tambah maklumat pada siasatan? tambah maklumat? kah kah kah! apa jadah ni woi! gua bukan bercakap bagi pihak anwar, bukan bagi pihak mana mana parti, tapi bagi pihak diri sendiri dan kawan kawan yang tertanya tanya. neraka apakah ini? nasib baik gua bukan mahathir yang mudah lupa. ingatan gua masih ok lagi. kah kah kah! 

gua korek balik arkib utusan, dan gua jumpa berita di bawah. ok, checkmate!

sumber : utusan tahun lepas

notasemut : tahukah anda sepanjang kes video seks ni tengah hot, rosmah mansor tak berpeluang langsung keluar berita jam 8 malam selama seminggu? tahukah anda rindunya gua pada masa tu tuhan saja yang tahu?


3 comments:

Pet Shop Boys said...

Diorang ni tak faham-faham lagi ke? Anwar Ibrahim tu mat sum, bersih dari segala dosa-dosa dan tak akan melakukan dosa...

takkanlah Anwar nak melanggan pelacur.

Ni semua konspirasi UMNO nak menjatuhkan kredibiliti Anwar pemimpin Agung Islam....jangan percaya.

Takbir! Takbir!

Hidup PKR Hidup ANWAR!!

sEmut said...

rasanya topik ni tak melibatkan agama langsung. takpe pencacai, cuba lagi.

hamizahhamdan said...

betol2.mase tu, kuar xsudah2 kat tv 3, sampai 1session duk ulang2 video smpai 4 5kali, siap tunjuk kat blog mane..ntah ape kaitan la nak tunjuk leh carik kat blog mane...mcm ape..kotor betol.da la time berite, budak2 tengok.kotor3.