Apr 4, 2011

rakaman original yang jauh lebih bahaya dari video porno carcosa

hah, amacam? dah puas layan video porno carcosa arahan rahim tamby chik? jumpa jam tangan? jumpa laptop atau handphone yang digunakan untuk update twitter? kah kah kah!

ok, ini bukan porn. video ni saja gua kongsi sebagai pengajaran buat semua supaya sentiasa alert semasa memandu. daripada share video orang pakai tuala berjalan kehulu kehilir baik gua share benda realiti yang kita tempuhi hari hari ye dak? terutama bagi mereka yang setiap hari memandu kereta pergi dan balik kerja. berhati hatilah. risiko ada di mana mana.

apa lagi tekan la 'play'! video carcosa tak payah disuruh laju je tangan tu klik 'play'. kah kah kah!


jadi ingatlah. selain baca bismillah, amalkan baca doa dan mengucap dua kalimah syahadah juga. kita tak tau bila kita nak pergi tinggalkan dunia yang serba mengarut ni. akaun fesbuk hari hari kita ambil tahu, akaun di hari penghitungan nanti ada pernah kita ambil kisah?

2 comments:

Hafizul Hakim said...

memang terbaik... ak sendiri pun terkejut

najibzotac said...

perghh....nasib driver ni cool...x terbabas pn..