Apr 28, 2011

VIDEO SEKS PALING HANTU DALAM DUNIA




gambar gambar dari blog milosuam

terima kasih milosuam kerana terer membongkar benda benda macam ni. gua nak download pun tak sempat sebab banyak sangat kerja semalam. patut la datuk T tak berani siarkan video lengkap pada semua orang ye dak? mesti kantoi punya. kah kah kah!

kalau betul niat umno nak jatuhkan anwar, kenapa tak tunjuk full clip terus macam geng MCA buat masa nak jatuhkan chua soi lek dulu. terus letak jawatan mamat tu takde cakap banyak. sebab tu memang dia! kah kah kah!

dah jangan buang masa, pergi tengok sendiri edisi siasat video PART 1 dan PART 2 oleh milosuam di [SINI]


* * * * * * *

ok, tambah lauk. ini dari ek-ele.net pulak. steady, lu orang memang steady. thumbs up! gua pantang jumpa memang terus kongsi punya takde cerita banyak. baca ulasannya di [SINI]


gambar gambar dari blog ek-ele.net

No comments: