May 3, 2011

EXCLUSIVE : OSAMA LADEN STILL ALIVE?

gambar kononnya osama mati
gambar masa sihat walafiat

gambar dua di atas bila gua letak sebelah menyebelah. amacam?

*

*

*


osama BEAN laden!

notasemut : sebenarnya tak penting pun hal osama ni. hidup ke mati gua peduli apa ye dak? masalahnya sekarang nak setel macam mana ni barack obama? kalau kat malaysia confirm lu kena paksa sumpah dah ni. kah kah kah! ini taktik nak menang pilihanraya amareka ke woi? kenapa tak tunjuk gambar gambar lain? kenapa kebumi osama di laut?

p/s : ingatkan kes altantuya je yang lawak, rupanya kes osama bin laden pun lawak jugak! kah kah kah!



1 comment:

bumi-non-malay said...

ha ha ha wak kak kak.... Obama belum bagi green light untuk siarkan Gamabr mayat Osaman...Islam Cult dah ada gamabr. Inilah yang dimaksudkan Islam Sesak!!