May 14, 2011

FLASHBACK : demo anti syabas di masjid negara



notasemut : perhimpunan kembalikan hak rakyat @ demo anti syabas ni dah lama lepas (5/12/2010), tapi saja gua kongsi hari ni sebab gua boring tak tau nak buat apa. pandai pandai la gerakkan mouse ke kiri dan kanan gambar untuk belek belek gambar hasil tangkapan gua yang bergerak solo pada hari tersebut. kalau rasa tak jelas boleh klik button 'fullscreen' kat bucu kanan bawah frame tu.

p/s : layan juga vuvox beta ni. nanti gua upload gambar gambar koleksi peribadi lagi.


No comments: