May 23, 2011

sempena minyak nak naik - koleksi kereta azalina
gambar : asd

Diambil dari ASD :

Saya tidak mahu memberi sebarang komen kerana gambar ini boleh mencerita seribu bahasa, gambar ini telah dirakam di ruang letak kereta di rumah Azalina , bukan saya yang ambil , saya menerima e mail dan menyiarkan gambar ini. Saya tahu gambar kereta ini adalah koleksi Azalina. Porche , Mercd , Smart Car, Land Rover , Alphard , banyak lagi entah parking di mana.

Di Pengerang juga ada lagi dalam simpanan. Mana datang wang untuk membeli kereta ini?

Untuk anda membuat penilaian dan memikirkan. Bayangkan betapa susah atelit kita mahu berlatih kerana tidak cukup kewangan, betapa susahnya kita membayar cukai dan betapa kah hina nya wang ini adalah wang rakyat digunakan untuk kemewahan seorang menteri. Bukan kami tipu, Anda pernah tenguk nombor pendaftaran WLV 3 ketika Azalina menjadi menteri di KBS dan Pelancongan . Ini nombor kereta rasmi nya.

Ini sebahagian dari duit yang digunakan untuk beli kereta, untuk joli , hadiah kekasih dll.Fikirkanlah tidak sampai dua pengal menjadi menteri , habis duit MSN , Habis suit kem pelancongan. Nasib baik tidak disenaraikan lagi.

Nanti kita dedahkan pembaziran duit rakyat lagi. Dasyat eh...... habis duit rakyat , Kira saja lah berapa semua. Belum lagi yang dia joli belum lagi kereta yang dia beli untuk janda pensyarah Uitm itu dll.

Wahai penduduk Pengerang , inilah wakil parlimen kamu, kamu bersyukur kerana dapat ahli Parlimen terkaya. Mungkin kereta ini tidak menggunakan nama Azalina, tapi sendieri faham lah. Lepas ini kita siarkan gambar senarai rumah Azalina. Apakah dia wanita terkaya di Malaysia?

* * * * * * *

notasemut : dari wiki - Azalina binti Othman Said. 31 Mac 2004 – 17 Mac 2008 (menteri belia dan sukan), 18 Mac 2008 – 9 April 2009 (menteri pelancongan), ahli parlimen pengerang sejak 2004 dan ahli sisters in Islam. keh keh keh. masalahnya sekarang job yang mana paling masyuk ni?

2 comments:

Anonymous said...

siasat ni.. IDEA KIOSK, POINTNETWORK

mykhalis said...

mana boleh biarkan..rakyat disuruh berjimat..tapi menteri2??

Hackers cun dari seluruh dunia

Seandainya Star Wars adalah cerita samurai