Jun 16, 2011

EKSKLUSIF : gambar pemuda kazakhstan dengan anak perempuan najib [Daniyar Nazarbayev + Nooryana Najwa]

sumber : the star

* * * * * * *

Nooryana Najwa, bakal suaminya Daniyar Nazarbayev, ibu Daniyar - Maira Nazarbayev dan adik Daniyar - Khanbolat Nazarbayev. Memang boolat bukan? keh keh keh



Nooryana Najwa dan Daniyar Nazarbayev



* * * * * * *

UPDATE : atas permintaan ramai, gua tambah lagi gambar gambar sekitar majlis ni.

11 jun 2011, shangri-la hotel.
majlis perkahwinan datuk douglas cheng dengan  charlene yeo.

kek 8 tingkat

pengantin perempuan dan najib

najib dan 'hero' kazakhstan

tetamu kehormat

najib dengan ashman

ling liong sik pun ada

hidup pemuda umno!

mokhzani mahathir dan isteri

bos carlsberg malaysia

Marion Caunter, Nasaruddin Nasimuddin, Faliq Nasimuddin dan Ralineshah

10 comments:

Fina Fento said...

Dah macam opera cina pulak mekap mak dia-.-

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Cik Fina,

Saya pun ingat cam tu gak...

Anonymous said...

Saya menyampah tgk gambar ni semua. Penuh dengan kepura-puraan dan kebahagian yang palsu.

Anonymous said...

rs nk menangis.sy cuma kasihankan rakyat Malaysia...

Anonymous said...

wah wah ..mcm ku kenal Ralinesha..menakutkan lah alam org elit nie.semoga aku tidak hanyut mcm mereka.

Anonymous said...

najib mmg bangang x de agama

Anonymous said...

semoga yg membuka aib org akan dibalas juga .....lambat laun kalian akan sedar ,BETAPA BERATNYA SEKSAAN,jika berkata mengikut hati tanpa akal .....lu fikir la sendiri

Anonymous said...

Yg x sedor2 tu melayu2 umngok jer ditipu dan terus ditipu dulu kini dan selamanyer...

Anonymous said...

knp la muka mak dia tu mcm opera cina????hahahhahaha lawak gilo muka nyer!! org kenamaan punye majlis..bj smua bkemban jerr! mak mah tu kalo kurus dia pun teringin pakai bj xde lengan hihihi

Anonymous said...

disebalik tabir pemimpin-pemimpin yg memperjuangkan nasib orang melayu. Depan rakyat dalam pwtc - "Hidop Melayu".. Blakang rakyat..cacamarbakan bangsa Melayu
maaf,jgn salah faham. bukan bemaksud racist dan jauh sekali jelous or dengki tngok luxurious(kunun) life camtu,tapi fikirlah sendiri bagaimanakah masadepan islam didalam melayu di malaysia ini nanti kalau corak bentuk pembimbing itu sendiri macam lagi kurang pengetahuan agama dari yg nak dibimbing.

eh,sekali pandang macam bergaya-mutu-keunggulan, tapi berkali-kali pandang..mcm bunch of illuminati pun ada