Jun 11, 2011

gua masih boleh download - part 2

masih cemerlang seperti biasa

semalam gua try download album black eyed peas. sekelip mata je siap. takdela best sangat. macam biasa, lagu yang layan je yang gua simpan, yang lain semua padam balik. ini orang kabor pengguna bijak. keh keh keh

hari ni, disebabkan gua masih dalam mode anti-skmm, gua download movie pulak. sebenarnya movie yang gua copy dari adik gua ada lebih kurang 10 pun belum sempat tengok lagi tapi disebabkan tak puas hati dengan rais yatim, gua download juga sebagai tanda protes.

gua download cerita Paul (2011). tak tau la best ke tidak. kalau tak best boleh delete balik. bukan susah pun ye dak? daripada pergi tengok wayang, siap keluar duit parking, minyak dan lain lain. lepas tu tiket wayang siap kena cukai hiburan lagi. last last cerita tak best. padan muka semua. kah kah kah!



sebagai penutup, gua jemput kawan kawan kaki download supaya join page 1M Malaysians Don't Want SKMM Block File Sharing Website. di sini kita boleh bertukar tukar pandangan dan lebih menarik, kita boleh belajar cara cara nak lepas dari sekatan skmm / mcmc tersebut. happy downloading!



2 comments:

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Hazli, site mana tu? Meh bagi akak, piratebay macam dah berhenti jer.

sEmut said...

piratebay la. saya pakai ok je ni