Jun 8, 2011

undi protes terhadap astro

jangan vote disini. ini hanyalah screenshot

sebenarnya banyak isu yang agak menarik hari ni. tapi disebabkan dua dua tapak tangan gua dah bengkak bengkak dan jari pun ada luka sikit, jadi gua serahkan pada blogger lain je la untuk teruskan misi mengecam projek projek bodoh kerajaan.

tanpa membuang masa sebab jari makin berdenyut, sini gua kongsikan undian khas yang dibuat oleh Persatuan Pengguna Islam Malaysia untuk menyedarkan pihak ASsTRO bahawa kenaikan tarif yang dibuat menjelang julai adalah sangat tidak berpatutan. bahasa mudahnya undi untuk tunjuk protes la. tapi bukan protes kosong, semua ada benarnya. memang astro servis macam taik. kalau musim tengkujuh sebulan siaran terganggu ada dia bagi diskaun? ada? kalau sebulan kena outstation/holiday takde siapa on astro dekat rumah ada dia bagi diskaun? jangan harap! bila terlupa/lambat bayar terus potong takde cerita banyak. nak sambung balik siap kena tambah RM20. lepas tu lembab pulak nak sambung balik. sial atas kamu astro. sial atas kamu juga mahathir.

jadi, pada sesiapa yang tak puashati dengan servis astro dan berminat untuk vote, sila klik di link bawah ni

(SILA SUARAKAN PENDAPAT ANDA)

1 comment:

astro sial said...

Macam sial punya siaran.. dah la ulangan cerita2 lama sampai basi.. aku dah tukar ke openbox.. nak potong cepat je.. nak sambung balik macam anak haram jadah punya slow.. Babi!!