Jul 29, 2011

harimau?

sumber : harimau malaya wiki

home - kuning, away - biru. habis tu siapa yang suruh pakai jersi warna biru di tanah tumpah darahku? siapa? penyokong pun ramai pakai kuning. harimau dekat hutan pun belang hitam kuning. lagu bawah ni pun black and yellow. tapi tak kisah la. kuning ke biru ke benda dah tak layak nak buat macam mana ye dak? apapun tahniah la buat skuad harimau malaya.

tapi gua tetap tak puas hati dengan sorang kawan gua tu. duduk dekat grandstand, lepak dengan shebby tapi pakai baju warna pink. tak patut.. tak patut..


A.U.B - Harimau Malaya (Black & Yellow DJ Biggie Remix) Ft MC Syze & Mr Dan by DJ Biggie


1 comment:

kipas-susah-mati harimau malaya said...

ada laa sebab nya tu..politik la tu..