Jul 25, 2011

selepas bersih 2.0 - mat sabu dilanggar waja, bukan pajero [bukti salinan repot]

sumber : google la mana lagi

abang mat repot polis pada 14 julai. dalam repot dia takde pun sebut dirempuh pajero. dilanggar waja polis ada la gua nampak. sebab tu bila tengok video rakaman yang ditayangkan 'seminggu' lepas repot polis ni dibuat, tak nampak pun abang mat kita dirempuh pajero. tapi waja yang dekat belakang pajero tu yang rempuh dia. kah kah kah! 

tapi siapa yang bawak cerita kena rempuh pajero itu hari? kita bersangka baik, mungkin wartawan tersilap lapor. ye la, semua tengah excited nak siar cerita paling panas sempena bersih 2.0 ye dak? walau apapun, repot polis ni memang power. jelas jalan cerita dia. lagi satu, report polis ni dibuat seminggu sebelum tayangan blockbuster bersih 2.0 versi pdrm beb. kepada pencacai yang tuduh mat sabu tiba tiba tukar cerita, dengan rendah diri gua ucapkan - fuck you..

sumber : bernama

No comments: