Apr 28, 2011

cuti empat hari

ntah betul ke tidak carta ni

ok gua tengah siap siap. satgi gua nak pi pusing pusing belah utara nun. kalau hangpa masuk blog ni takdak update, jangan panik. hangpa pi la main main iklan yang ada kat tepi tepi tu. sesungguhnya masa depan lauk pauk gua terletak pada iklan iklan tersebut. keh keh keh

VIDEO SEKS PALING HANTU DALAM DUNIA




gambar gambar dari blog milosuam

terima kasih milosuam kerana terer membongkar benda benda macam ni. gua nak download pun tak sempat sebab banyak sangat kerja semalam. patut la datuk T tak berani siarkan video lengkap pada semua orang ye dak? mesti kantoi punya. kah kah kah!

kalau betul niat umno nak jatuhkan anwar, kenapa tak tunjuk full clip terus macam geng MCA buat masa nak jatuhkan chua soi lek dulu. terus letak jawatan mamat tu takde cakap banyak. sebab tu memang dia! kah kah kah!

dah jangan buang masa, pergi tengok sendiri edisi siasat video PART 1 dan PART 2 oleh milosuam di [SINI]


* * * * * * *

ok, tambah lauk. ini dari ek-ele.net pulak. steady, lu orang memang steady. thumbs up! gua pantang jumpa memang terus kongsi punya takde cerita banyak. baca ulasannya di [SINI]


gambar gambar dari blog ek-ele.net

surat beranak obama


source : whitehouse.gov


77 juta info pengguna PlayStation Network bocor


Sony Corp menyatakan bahawa maklumat peribadi 77 juta pengguna yang menggunakan PlayStation Network di seluruh dunia mungkin telah digodam, termasuk nombor kad kredit, dan meminta pengguna untuk memantau bil kad kredit mereka secara teratur.

Kuasa besar elektronik itu turut mengatakan "tidak boleh menafikan kemungkinan" bahawa data kredit kad pengguna adalah dalam bahaya akibat daripada penggodam rangkaian talian pemain game PlayStation dan perkhidmatan musik video Qriocity, dalam apa yang dikatakan kes kebocoran maklumat terburuk yang pernah melibatkan sebuah syarikat Jepun.

Sementara masih tidak ada bukti kukuh maklumat kad kredit pengguna telah bocor, syarikat mendesak pengguna PlayStation Network atau Qriocity supaya menukar nama user atau password akaun digital yang lain.

Sumber : Kyodo News