May 2, 2011

rahim tamby chik tak hormat Al-Quran [gambar]

baru hari ni gua sempat tengok video sumpah bangang si eskay. mula mula ingat malas nak amik port sebab isu ni dah agak basi. orang tengah sibuk hal osama laden kebumi di laut sekarang. keh keh

tapi sebab tengok ramai orang komen kutuk eskay, jadi gua pun layan je la video rakaman time sumpah tu. ya ampoon! memang macam cilaka rupanya. kah kah kah!

pada gua, bukan part sumpah tu yang best tapi part datuk datuk porno tu kena sekolah dengan ustaz tu yang lebih menarik untuk ditonton. dapat juga ilmu sikit sikit. berikut antara snapshot yang sempat gua tangkap sepanjang sesi sumpah si lahanat eskay.


sumpah sampah eskay 
A'uzubillahi minassyaitanirrajim.
Bismillahirahma nirrahim. (Mengucap 3 kali).

Pada hari ini, 29 April 2011, saya Shazryl Eskay bin Abdullah,
dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang,
berikrar dan bersumpah seperti berikut:

A'uzubillahi minassyaitanirrajim,
Bismillahirahma nirrahim. wallahi, wabillahi, watallahi,
aku bersumpah bahawa aku dan DS Anwar Ibrahim berada dalam paparan video yang telah dirakamkan pada 21 Februari 2011.DS Anwar Ibrahim adalah pelaku dalam video tersebut.
Sekiranya aku melakukan fitnah dalam kenyataan bersumpah ini,
maka Allah akan melaknat akan diriku."

* * * * * * *

pada yang tak sempat tengok pada hari kejadian (macam gua), boleh tengok rakaman penuh kat bawah ni..



diari langgar kedah - kenduri di jabi

artikel berkaitan..

selamat tinggal umno
orang sini majoriti cakap bunyi siam! otak gua tak dapat hadam
tempat makan lelaki
generasi muda mukim jabi
scene gotong royong di sini memang terbaik
geng tolong masak
masak second round
tua dan muda
tempat makan perempuan

  • tiada paluan kompang
  • tiada silat walaupun area ni banyak persatuan silat
  • tiada dj, tiada muzik dan of course, tiada karaoke
  • pengantin tak bersanding. renjis renjis semua tak wujud
  • pelamin ada tapi hanya untuk sesi bergambar sesama ahli keluarga
  • sesi bergambar hanya selepas tetamu dah kurang dan tak sibuk
  • tiada langsung makcik makcik duduk ramai ramai depan pelamin tengok pengantin
  • tiada budaya makcik makcik berjemaah tengok katil pengantin. kah kah kah!
  • gotong royong yang well-organized
  • semua steady dan ceria buat kerja masing masing
  • tetamu yang datang pun tolong sama kalau ada yang kurang, bukannya duduk membebel
  • lepas makan masing masing angkat pinggan gelas sendiri letak dalam bekas, meja clear!
  • majlis 12  - 6 pm, siapa datang lambat kalau nasik/lauk habis, makan laksa

TERKINI : OSAMA LADEN TERBUNUH

Presiden Amerika Syarikat, Barack Obama dijangka akan membuat kenyataan ringkas mengumumkan kematian Osama bin Laden, pemimpin Al-Qaeda.

Qais Azimy, koresponden Al Jazeera di Kabul mengatakan bahawa para pegawai Afghanistan telah mengesahkan bahawa Bin Laden telah meninggal dunia.

Para pegawai tidak dapat mengesahkan sama ada ia telah dibunuh di Afghanistan atau Pakistan, dan mengatakan bahawa kematian pemimpin Al-Qaeda merupakan "kemenangan simbolik", kerana ia tidak lagi berkaitan langsung dengan operasi lapangan kumpulan, lapor Azimy lagi.

Sumber : Al Jazeera

diari langgar kedah [koleksi gambar]



pintu gerbang di kuala kangsar
rumah depan pintu gerbang
tiba di kedah darul takaful
patut bukak cawangan di putrajaya
terlepas. malas nak u-turn
yb merbok siapa yb merbok?
tak puas hati betul gua tengok benda benda macam ni
rumah kelahiran bapak dia di india takde signboard ke?
kah kah kah
menara alor setar. shoot sambil drive
penternak berjaya
homestay?
sebelah homestay
sekolah di kuala nerang
sekolah ni kaler purple
sekolah power pokok sena
jalan jalan pasar pagi pokok sena
bangunan kedai depan balai polis pokok sena
anak jiran sebelah rumah (homestay)
gunung jerai, pemandangan dari langgar
kerengga vs semut
pilihan payung
pilihan kasut
motor antik
kapal terbang
baja subsidi 1 malaysia
tapak semaian padi
char kuey teow area uitm sg petani
power dan gila
EJA 3 - siapa tau ni kereta siapa?
penat gua kejar nak tangkap nombor plet dia

notasemut : gambar sengaja dikecilkan supaya senang nak upload. bila dah kecil, maka secara auto gambar jadi kabur kabur sikit. padan muka semua. siapa suruh internet slow? siapa suruh rais yatim jadi menteri internet? siapa suruh undi barisan nasional? bangang..