May 3, 2011

JANGAN KLIK VIDEO OSAMA!



Jika terdapat POST pelik di WALL FACEBOOK / TWITTER anda, tolong jangan klik kerana anda secara automatik akan menyebarkan post yang sama kepada rakan rakan yang lain.

Post tersebut mengenai "Osama Shot Down Video". Watch the Osama Shoot down video, a must watch

Sila google berkenaan osama video spam facebook untuk maklumat yang lebih lanjut. Ini dibuat berdasarkan Osama Bin Laden merupakan Hot Topic ketika ini. jadi ingatkan kepada semua agar tidak klik link tersebut.

Jangan sampai gua mencarut!

cerita kematian osama ibarat kisah dongeng - analisis tentera


“It’s great news, if that’s true. But it looks like a [highly] staged fairytale, first. And secondly, the United States hasn’t proved that the White House has iron-clad, video-taped evidence regarding the operation and how his body was transferred to land-locked Afghanistan later, to be dumped at sea, with all those honors… [It] doesn’t make any sense for me.”
“He was supposed to be brought for forensic [examination] back to the United States, because he was the main target of the ten-year-long manhunt.”
“It took Obama two years to [provide] his birth certificate. I don’t know how many years or months, or maybe just hours, it will take the Obama administration to [provide] Osama’s death certificate.” - Colonel Evgeny Khrushchev.

EXCLUSIVE : OSAMA LADEN STILL ALIVE?

gambar kononnya osama mati
gambar masa sihat walafiat

gambar dua di atas bila gua letak sebelah menyebelah. amacam?

*

*

*


osama BEAN laden!

notasemut : sebenarnya tak penting pun hal osama ni. hidup ke mati gua peduli apa ye dak? masalahnya sekarang nak setel macam mana ni barack obama? kalau kat malaysia confirm lu kena paksa sumpah dah ni. kah kah kah! ini taktik nak menang pilihanraya amareka ke woi? kenapa tak tunjuk gambar gambar lain? kenapa kebumi osama di laut?

p/s : ingatkan kes altantuya je yang lawak, rupanya kes osama bin laden pun lawak jugak! kah kah kah!