May 14, 2011

FLASHBACK : demo anti syabas di masjid negara



notasemut : perhimpunan kembalikan hak rakyat @ demo anti syabas ni dah lama lepas (5/12/2010), tapi saja gua kongsi hari ni sebab gua boring tak tau nak buat apa. pandai pandai la gerakkan mouse ke kiri dan kanan gambar untuk belek belek gambar hasil tangkapan gua yang bergerak solo pada hari tersebut. kalau rasa tak jelas boleh klik button 'fullscreen' kat bucu kanan bawah frame tu.

p/s : layan juga vuvox beta ni. nanti gua upload gambar gambar koleksi peribadi lagi.


punca blogger / blogspot down semalam

Blogger is back
May 13, 2011

What a frustrating day. We’re very sorry that you’ve been unable to publish to Blogger for the past 20.5 hours. We’re nearly back to normal — you can publish again, and in the coming hours posts and comments that were temporarily removed should be restored. Thank you for your patience while we fix this situation. We use Blogger for our own blogs, so we’ve also felt your pain.

Here’s what happened: during scheduled maintenance work Wednesday night, we experienced some data corruption that impacted Blogger’s behavior. Since then, bloggers and readers may have experienced a variety of anomalies including intermittent outages, disappearing posts, and arriving at unintended blogs or error pages. A small subset of Blogger users (we estimate 0.16%) may have encountered additional problems specific to their accounts. Yesterday we returned Blogger to a pre-maintenance state and placed the service in read-only mode while we worked on restoring all content: that’s why you haven’t been able to publish. We rolled back to a version of Blogger as of Wednesday May 11th, so your posts since then were temporarily removed. Those are the posts that we’re in the progress of restoring.

Again, we are very sorry for the impact to our authors and readers. We try hard to ensure Blogger is always available for you to share your thoughts and opinions with the world, and we’ll do our best to prevent this from happening again.

Posted by Eddie Kessler, Tech Lead/Manager, Blogger


notasemut : dah bawak bertenang semua. jangan memandai mandai nak kata benda benda ni semua konspirasi zionis, kerja jahat amerika, cybertroopers buat hal, rais yatim sekat internet, itu salah, ini salah. blogger ni kita pakai free, bukan kena bayar pun. jadi kita terima la seadanya. nak harapkan melayu umno? email pun kena bayar 50 sen tahu? kah kah kah!

BUKU JINGGA : EDISI TERBARU


notasemut : ini buku jingga edisi terbaru. saja gua letak halaman belakang sekali sebagai muka depan. sila klik gambar untuk baca. baca pelan pelan dan hadamkan. jangan jadi generasi serba tak tahu. kita semua adalah rakyat dan rakyat ada hak untuk buat perubahan!