Jun 26, 2011

sempena bersih 2.0 - pelancaran patriot (baca: beruk)

ok tadi ada berita pelancaran 'patriot' oleh pemuda umno untuk menghalang perhimpunan bersih 2.0 yang akan diadakan pada 9 julai 2011. yang kelakarnya baju merah dia ada tulis 'patriot' dan majoriti pemakainya bila berdiri, terserlah 'perut' ke hadapan. kah kah kah!

jadi, kita anggapla nanti akan ada pertembungan geng bersih dan geng perut di kuala lumpur pada tarikh tersebut. ini satu perkembangan yang sihat. sekurang kurangnya mereka bersenam. kah kah kah! berikut antara gambar gambar masa pelancaran petang tadi


Majlis pelancaran Perhimpunan Patriot disempurnakan oleh Ketua Penerangan Pemuda UMNO, Dato Reezal Merican Naina Merican di Dewan UMNO Taman Mewah Bandar Tun Razak petang Ahad. - agendadaily

budak budak umno ni dah takde idea lain ke? balik balik patriot. dulu lancarkan bloggers patriot semata mata nak lawan blogger pro pakatan rakyat yang bergerak bebas tanpa ditaja mana mana pihak. mungkin ada benarnya kata kata lokman adam (ketua unit pidato BN) bahawa umno ni 'tidak mempunyai imaginasi atau IQ yang rendah'. kah kah kah!

gua harap pemuda umno yang turun 9 julai nanti dapat kawal tingkahlaku masing masing. dah dapat baju free tu jangan la sombong pulak. biasanya golongan 'manja' ni perangai tak tentu arah sikit. so please behave. jangan nanti kena panas sikit dah merengek nak balik. kena tear gas sikit dah berguling guling pedih. kah kah kah!

oh ya, lagi satu mintak la reezal merican wira melayu lu orang tu bawak awek turun ramai sikit. takdela boring sangat nanti. heh. hidup patriot! ptui!

nama meeelayu ni reeeeezal meeerican naina meeeerican. harap maklum