Sep 21, 2011

menjelang pilihanraya umum - zaharin VS muhyiddin [mari kita tengok siapa yang terbogel]

sumber : wall facebook zaharin

amboi marah betul setiausaha umno bahagian bandar tun razak ni ye dak? tapi bagus la, bila marah macam ni baru keluar semua benda yang selama ni umat melayu tak tahu. kah kah kah! pada yang berminat untuk study lebih lanjut apa 'sebenarnya' yang berlaku dalam umno bandar tun razak khasnya, boleh la lawat wall facebook beliau yang setakat hari ini masih terbuka untuk dibaca oleh masyarakat fesbuk di SINI. gua sempat la printscreen sikit kat atas tu. tapi kalau nak lagi best pergi baca sendiri dan baca pula komen komen di bawah setiap status berapi beliau. terima kasih zaharin. oh ya terima kasih juga harakahdaily yang cerita pasal isu ni. (rujuk: Blogger Umno gelar Muhyiddin 'anak paria'- Harakahdaily)

notasemut : zaharin ni juga adalah blogger sang kelembai. muhyiddin ada blog tak? teringin juga gua nak tengok fight antara blogger ni. kah kah kah!