Sep 22, 2011

mahathir jijik wakil rakyat mewah - mokhzani beli bugatti veyron? [gambar]

Mahathir: Rakyat pandang jijik wakil rakyat mewah - Malaysiakini

Mantan perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad menegur wakil rakyat BN supaya mengubah imej mewah yang ditonjolkan sehingga menyebabkan rakyat berasa jijik dengan parti itu.

kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah! cakap siang pandang pandang woi orang tua. ni anak lu baru angkat Bugatti Veyron ni apa cerita? 





sumber : planet wan

yang atas ni yang terbaru. yang bawah ni nak kira macam mana pulak? jijik ke tak jijik ni mahathir? kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!





notasemut : tapi gua paham mahathir ni sebenarnya attack siapa. bukan wakil rakyat BN, tapi rosmoh! kah kah kah! maunya dia tak menyirap, cincin rosmoh je boleh beli berapa bijik Bugatti Veyron tu. kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!


sempena penutup syawal - rancangan hujung minggu semut yang serba percuma

SABTU

sumber : hilangpunca

sumber : sindiket sol-jah

sumber : aloyparadoks

maskara shorties kali ni mesti pergi sebab gua dah terlepas maskara shorties tahun lepas disebabkan kesibukan kerja. gua harap tak hujan la malam tu nanti. berminat? sila rujuk map di SINI. oh ya, tayangan ini adalah percuma!


* * * * * * *

AHAD

hasil dari kehebatan isteri gua main game anjuran peel fresh di facebook, kami menang 4 tiket percuma!

sebenarnya dah lama tiket ni ada di rumah. sebelum expired, baik pekena wayang ye dak?

dan ini lah cerita pilihan kami. hantu bonceng? pui!

notasemut : segala permintaan sesi tarik teh, balik kampung, open house/kenduri luar dari kawasan lembah klang, ceramah politik, forum perdana, perhimpunan aman dan lumba haram tidak akan dilayan. terima kasih.