Oct 21, 2011

AJK UMNO Gombak - Ketua Unit Khas Hal Ehwal UIAM [gambar bukti]

ini gua jumpa di facebook

macam biasa, gua tak percaya bulat bulat apa yang gua baca/tengok di fesbuk. tapi disebabkan name card tu nampak real dan tiada unsur unsur photoshop, maka gua pergi la melawat website umno gombak untuk dapatkan pengesahan. hasilnya, gua jumpa nama yang di-highlight merah di bawah. jadi tak hairan la kenapa UIA makin kucar kacir sejak kebelakangan ni. keh keh keh


sumber : umno gombak

notasemut : maknanya universiti lain pun ada orang dalam juga la ye dak?