Oct 28, 2011

sempena CHOGM - tuntutan BERSIH di Perth! [gambar]














sumber : facebook


'Gua Ikut Enta' The Movie




dah ramai orang share video DPPMalaysia ni di fesbuk, tapi disebabkan line internet di opis gua ni as slow as rais yatim, maka gua pun belum sempat tengok. untuk memudahkan semua pihak, gua kumpulkan 'Gua Ikut Enta' The Movie (part 1, part 2 dan part 3) di sini. nanti bila bila free senang sikit gua nak tengok.


sempena Final Piala Malaysia - FAM disumpah jadi babi

klik kasi babi besar

sumber : utusan

pagi ni gua try bukak www.fam.org.my tapi dah tak boleh. mujurla ada brader yang sempat printscreen gambor logo baru FAM, boleh juga gua kongsi dengan semua. keh keh keh. kalau nak baca apa yang ditulis, sila klik pada gambar babi. sekian, hidup hacktivist!