Nov 1, 2011

ROSMOH menginap berhampiran Jacob&Co New York [GAMBAR]


siapa tuduh gua photoshop gambar di atas, gua sumpah dia jadi selipar jepun. gua dapat gambar tersebut dari website rosmoh sendiri. sila rujuk printscreen di bawah.

sumber : website rosmoh la mana lagi
dan untuk menguatkan lagi hujah bahawa rosmoh memang berada di sana pada tarikh tersebut, gua sertakan bukti laporan berita yang gua kutip dari arkib utusan.

sumber : utusan

notasemut : best betul ye dak? najib buat lawatan kerja, dia bangun tidor lintas jalan terus boleh pergi shopping. keh keh keh. eh eh beg yang dia bawak tu hermes birkin kan? (rujuk SINI). oh ya, ini gambar masa november 2009. harap maklum.


BONUS : boleh tengok sendiri lokasi Jacob & Co NY di SINI. kalau di zoom, boleh nampak Prada, Buccellati, Coach, Dior, LV, Chanel, Furla dan lain lain semua dekat dekat situ je. tak, bukan gua nak tuduh dia shopping semua tu. saja nak bagitau dia menginap area situ..