Nov 4, 2011

ROSMOH, BIRKIN dan CHOGM [gambar & bukti rakaman TV3]


sebenarnya gua perasan benda ni masa buletin utama tv3 tunjuk najib dengan rosmoh berlepas ke perth sempena chogm itu hari. tapi disebabkan masa tu broadband gua dah habis limit, maka gua tak boleh nak tengok rakaman buletin utama di tonton.my

sempena bulan baru dan internet pun dah laju balik, gua rakam semula scene tersebut sebagai kenang kenangan. apa macam? biasa tengok gambar rosmoh je kan? kali ni gua kasi video bukti pulak. kah kah kah! dan bawah ni gua tangkap lagi beberapa gambar sebagai rujukan.





gua dah check balik dengan entri panas - ROSMOH & BIRKIN [15 gambar], malangnya gambar beg di atas ni tiada dalam gambar gambar tersebut. maknanya, koleksi rosmoh dah makin bertambah la ye dak? kah kah kah!

sumber : ebay

gua juga dah cuba cari harga beg tersebut, tapi tak jumpa. jadi gua letak contoh harga 2 beg birkin di atas ni buat pedoman semua. oh ya, beg belah kanan yang USD$9,900 (lebih kurang RM30,000) tu beg second hand yang dijual di ebay. jadi paham paham je la berapa harga dia kalau baru...