Jan 29, 2012

anwar pro-israel keluar tv3, anwar kena marah dengan yahudi takde siapa backup [sumber berita yahudi]

sumber : The Global Voice of The Jewish Community

dan disebabkan gua malas, berikut terjemahan bulat bulat dari google translate

YAB John F. Kerry, Pengerusi
YAB Richard G. Lugar, Kedudukan Ahli
Jawatankuasa Hubungan Luar
Senat Amerika Syarikat
Washington, DC 20510

Sidang Senator Kerry dan Senator Lugar:

Bagi pihak lebih daripada 200,000 ahli dan penyokong B'nai B'rith Antarabangsa, kita menulis untuk meluahkan kebimbangan yang mendalam tentang pengumuman flagrantly anti-Semitik pemimpin pembangkang Malaysia, Anwar Ibrahim.

Ibrahim, yang menghabiskan beberapa tahun tinggal di Washington, DC memupuk imej yang pro-Barat, namun menggunakan kedudukannya dalam parlimen Malaysia sebagai platform untuk menyebarkan propaganda anti-Semitik. Kritikan kerap-Nya kerajaan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak diselitkan dengan anti-Yahudi dan anti-Israel fitnah, seperti dakwaan April beliau 30 pengintip Israel "yang terlibat secara langsung dalam menjalankan kerajaan." Pada kesempatan lain beliau mendakwa kehadiran "kakitangan perisikan Israel dalam unit Polis IT."

Ibrahim juga berkata di parlimen bahawa "yang dikawal oleh Yahudi perhubungan awam firma yang diupah oleh Perdana Menteri cuba untuk memanipulasi Malaysia untuk menyokong dasar-dasar AS. Menjelang pilihan raya 2008 di Malaysia, katanya dalam satu temu bual dengan IslamOnline, "Saya mempunyai bukti membuktikan bahawa kerajaan menyokong lobi Yahudi di Amerika Syarikat dan beberapa pihak di Israel."

Memandangkan peranan bahawa Ibrahim telah dimainkan dalam kebangkitan anti-Semitik polemik dalam politik Malaysia, kami meminta pegawai AS menggantung hubungan mereka dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim. Penyampai kebencian anti-Yahudi seperti Ibrahim tidak harus menikmati ukuran kesahihan bahawa hubungan yang positif dengan Amerika Syarikat (AS) akan memberi kepadanya.

Terima kasih atas perhatian dan kerjasama anda. Kami tidak sabar-sabar lagi untuk baki di berkomunikasi dengan anda mengenai perkara ini dalam masa terdekat.

hormat,

Dennis W. Glick
Daniel S. Mariaschin
Presiden Naib Presiden Eksekutif


notasemut : sekarang nak kira macam mana ni? yahudi mohon amareka putuskan hubungan dengan anwar ibrahim? habis macam mana nak teruskan hubungan perniagaan dengan zionis? melalui rosmoh jacob? kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!