Jan 3, 2012

najib pekena cigar [gambar rare]








notasemut : tak. ni bukan photoshop. dan gua bukan nak jadikan benda ni isu besar. cuma jarang jarang kita nampak najib ni pekena cigar, sebab tu gua kongsi apa yang gua jumpa. mungkin ini yang dimaksudkan dengan bapa transformasi. kakakaka


33 comments:

Anonymous said...

bodoh punya blog...xdak bahan ke?stkat isap rokok nak kecoh...pakai duit awak ke?

Anonymous said...

Siapa tuduh gambar ni Edit? Dia sendiri nafi. Nampak sangat bodoh blogger ni! Edit, lepas tu Nafi. Hahahaha. BODOH!

sEmut said...

tumpang simpati pada 2 ekor anonymous 'slow' di atas. keh keh keh

Anonymous said...

tapi camne bibir die menten merah pink ek?

Anonymous said...

Ingat Rakyat Malaysia bodoh ke SEMUT MALAYSIA? Blogger paling bodoh aku pernah tengok.

Anonymous said...

Banggang. gambar photoshop.

ABU said...

bangang. eja BANGANG pun tak reti. bangang kuasa dua

sEmut said...

kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!

taib mahmud said...

mmg rare betul gambar ni, sebarkan...

Anonymous said...

dasar tak reti bahasa.. gambar edit ke tak ke,, yg penting aku tak suka najib.. ko nak kata apa??!! zaman nie pn ade lg org yg tak dpt nak tgk or pikir mana baik maner buruk.. WTF..

The 'F' Word said...

alaaa..aku pon isap curut sekali sekala. ape nak heran...

shah said...

fake

BekasAhliPas said...

Memang pembangkang suka buat fitnah. Itupun ada bebal yang nak sokong lagi. Semut ke babi?

AnwarIbrahim said...

Mampos la kau dengan duit hasil fitnah tu.

sEmut said...

berdosa besar edit gambar lepas tu fitnah orang. itu je gua nak pesan pada semua dan pada diri gua sendiri

mohon pesan pada papagomo sekali. kah kah kah!

Anonymous said...

eleh takat isap cigar tu kecik kalau nak banding dengan dia kes bunuh altantuya.macam orang jahat je muka najib bila isap cigar.mesti lagi best kalau ade wine kan jibabi?

tapi pehal pun aku xleh tengok muka rosmah tu.gaya dia macam cibai je. rasa nak shoot je dia punya muka tu. jib kau bakarkan rambut bini kau tu pakai cigar.macam pukimak dah tau kena tutup aurat tapi relak tayang rambut ngntetek besar kau tu.

Anonymous said...

kepada http://pengundibaharu.blogspot.com , kalau saya boleh bagi link empunya gambar tu, yang asli dan tulen, mahukan anda insaf dan sedar bahawa andalah budak muda yang silap dan menutur kata yang tidak beralas?

Anonymous said...

blog http://pengundibaharu.blogspot.com ni sayang sngt dekat UMporNo.brape entah puak2 UMporNo bayar die. dasar pencacai UMporNO. ada ke kata org edit gambar tu.

Anonymous said...

bodoh..benda pasal hisap rokok pun nmk hebohkan.. otak bangang.. cm dak2. sial la. poih!..

sEmut said...

siapa yang hebohkan? ini blog gua sukahati gua la nak letak gambar apa. lu tak puas hati pergi bukak blog sendiri la. kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!

Anonymous said...

harap2..gambar ni betul @ ori bukan diedit..ada sapa2 boleh sahkan...walaupun aku sokong ...berat kpd pr... tp kalo edit gambar...pastu bt tuduhan ...tu x bagus & x betul bro..jgn jd mcm puak2 geromboln yg suka fitnah bro...harap2 gambr ni mmg asli...

sEmut said...

fake. fuck you.

sEmut said...

cakap pada diri sendiri ke? kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!

Anonymous said...

fake ke tak fake ke. AKU TETAP TAK SUKA NAJIB. PAHAM TAK WOI?!

islam agama ku said...

Dalam kubur kelak bila malaikat maut tanya mengapa kamu fitnah?......

jawaplah aku tak suka najib....

Anonymous said...

blog tak ada akhlak

sEmut said...

selama ni memang papagomo je ada akhlak. akhlakhtui!

Anonymous said...

umno terus maju utk najib dan dik beradik depa.

Anonymous said...

Pemimpin contoh mula mula hisap rokok lepas tu isap curut ha lepas ni isap dadah pulak. kena sangka baik pada abang ajib kita

Anonymous said...

Apa la agak nya yang sedang di bincangkan jangan jangan nak naik kan harga insuran kenderaan.Maklum la kalau bagi rm500 kpd rakyat mesti mahu tarik balik.

Anonymous said...

Ape nak kecoh, itu curut je la. bukannya dia minum beer ke vodka ke. Lgpun curut org x sedut dlm paru2 mcm isap rokok. Aku bkn penyokong BN tapi knp nk kecoh Najib isap curut, lantak dia la duit dia. Aku ngan bapak aku pun isap curut jgk kengkadang.

Anonymous said...

ntah...bukan hisap ganja pun...

Anonymous said...

kalau isap kote?