Jan 19, 2012

special 'rosmoh' game for iPhone - AKU JIMAT! [free download]






peh macam best je game ni. boleh belajar cara cara menabung sejak kecil. lepas tu boleh beli cincin berlian $24juta, beg birkin, rumah banglo, kereta mewah dan sebagainya. kah kah kah! cuma satu je masalahnya - ianya compatible untuk iPhone, iPod touch dan iPad :(

dan pada mereka yang rasa nak main game ni (sambil belajar cara cara menabung. kah kah kah!), boleh download di sini - http://itunes.apple.com/my/app/aku-jimat/id490098030?mt=8




1 comment:

Anonymous said...

ada emulator ke nak main kat windows?