Feb 27, 2012

dari lensa semut - Hijau 2.0 Kuantan [dan Bukit Merah]























lagi gambar-gambar di - Facebook Semut dan Papan Kekunci


* * * * * * *

ok ni gambar curi dari fesbuk pdrm

ni pun gambar curi. kakaka

notasemut : gambar gambar di atas tu sebenarnya gua tangkap pakai kamera pinjam. pinjam opis punya kamera kompak jenis pakai bateri AA. kah kah kah! canon service centre dah mula buat perangai umno. masa gua hantar dslr nak servis, dia cakap seminggu CONFIRM siap. masa gua nak bertolak ke kuantan, dah masuk 2 minggu tak siap siap. even hari ni masa gua tengah up entri ni pun belum dapat panggilan dari canon. bodoh lembab macam rais yatim. tau la dslr gua tu masih dalam warranty dan segala servis adalah percuma, tapi jangan la tabur janji palsu.

* * * * * * *

dan berikut antara gambar gambar menarik di perhimpunan Hijau 2.0 di Bukit Merah, Perak.






sumber facebook : Terry Poe

No comments: