Mar 28, 2012

menjelang PRU13 - arahan turun bendera politik [surat yang menurut perintah]

sumber : kakihentam

amboih dah main warning pakai surat. padahal umno/BN siap kibar bendera parti dekat sekolah sekolah tu takpe pulak? kalau ikut scene dekat tempat gua ni, umno/BN yang start dulu main pacak pacak tiang bendera parti ni. tapi bagus juga, senang sikit gua nak boikot. mana mana bengkel, kedai, restoran, gerai burger yang ada terselit bendera umno/BN, confirm gua boikot. duit gua, sukati gua la nak belanja dekat kedai mana ye dak? tapi yang pasti bukan dekat kedai pencacai umno la. kah kah kah! ABU!!

notasemut : kenapa majlis daerah kerian menggelupur keluar surat warning kat atas ni? arahan siapa? siapa yang dengki? jawapannya, nah tengok di bawah. keh keh keh



No comments: