Mar 29, 2012

sah umno bengap - mahathir mohon benarkan golongan cerdik pandai sertai umno [berita panas]

sumber : mstar
kah kah kah! berita apa ni? buka pintu bagi cerdik pandai sertai umno? habis selama ni dalam umno tu golongan mana? cerdik buah pelio? kah kah kah! dah bertahun gua bilang, "budak rendah IQ je sokong umno ni.." dan hari ni terima kasih pada mahathir, kata kata gua terbukti benar. 

cuma yang gua hairan ayat dekat bawah tu - bila mahathir sendiri mengaku sekatan golongan professional sertai umno berlaku SEMASA beliau jadi pemimpin parti. kah kah kah! celaka apakah ini? ya, gua tau, bila sekat orang pandai yang lain dari sertai umno, maka nampaklah macam mahathir adalah seorang pemimpin yang 'super' pandai. padahal yang lain semua bengap. kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!

notasemut : lu best student kelas paling power, lepas tu lu transfer masuk kelas paling hujung yang mengeja pun tak reti, memang la lu nampak superb! cilakak mahathir! macam ni 22 tahun cara lu pimpin malaysia? pui!

dia ni sekolah mana dulu? kah kah kah!


1 comment:

Anonymous said...

Parti orang2 BODOH je rupanya.... kah..kah..kah... nak tergelak tapi dah tergelak lak....