Apr 21, 2012

dari lensa semut - perhimpunan bantah LGBT di stadium UPM [50 gambar]

amboi amboi amboi

antara bas yang digunakan untuk mengangkut budak budak




masa tangkap gambor ni, gua kena marah. kah kah kah! gua syak diorang ni kena paksa. dah la sarung baju 'jaringan melayu malaysia'. tak ke bangang?


geng baju merah datang naik motor





duduk rumah tengok kartun lagi seronok la dik oi



geng waris malaya konvoi naik motor. ni kira marshall dia la


jatuh motor. kesian


geng duduk belakang belakang ni macam kena paksa datang je

no komen


antara poster yang bersepah di stadium upm





dif kehormat lah sangat. kah kah kah

geng baju merah kejap kena duk bawah, kejap kena suruh duk atas.





motor geng waris malaya (baju merah)





sampai belakang stage gua ronda


ni tak tau geng mana

budak budak azwanddin

bersepah

ni pun tak tau geng mana





gua blah awal. boring

'saguhati' pihak penganjur :)


16 comments:

ijoks2009 said...

Bestla blog ko ni,minta izin aku nak linkkan blog ko kat blog aku :) peace no war..

sEmut said...

boleh je. nak kongsi gambar, artikel semua boleh. blog ni memang dibuat untuk tujuan hebahan :)

Anonymous said...

xde modal dah KERAjaan ni....sume cite sex ja.....

Anonymous said...

mjoriti mereka ni xtahu psal himpunan ni..juz tahu ade ceramah psal LGBT je...smpai2...bru la dorg tahu niat sbnar pnganjur ni...then plajar ni juga dbayar utk hadiri himpunan ni...haha..yg lwak nya..xsampai event ni hbis...hmpir sparuh mahasiswa yg mmkai bju aman kampus ni kluar dr stdium mini UPM ni...

Anonymous said...

btol tu...dan kbyankkan mereka yg agresive ni dr "pewaris malaya"(kononnya la,jge diri pon xreti)...yg mmakai bju warna merah tu...dorg ni keje nye...mengikut je ape yg pakcik2 kt dpan tu cakap....haisshhh...sdey ak tgok dorg tu..

Anonymous said...

nape ade gmbar saya dlm tu..malu plax...huhu..

Anonymous said...

jadi..yang bersepah di dataran merdeka tu,takde pulak kau nak komen?

kah kah kah...

Kesian...sanggup jugak datang ke majlis ni ye.Hebat hebat.Kalau tak hebat,takda la kau pusing sampai belakang pentas nak cari point.

Kertas macam tu,pandai pulak kau kata sepah.Sampah sarap lepas kempen bersih tu,takda pulak kau nak bising.

Dasar cai PR..cai lah jugak.Kah kah kah.

Seronok betul tengok cai PR ni bila menggelabah.Kah kah kah!

Anonymous said...

apsal xsewa dewan je? baru nampak padat skit, ni amik stadium mcm 100ribu nak datang... bebudak n makcik tu ingat ada konsert jom heboh

Anonymous said...

Mungkinkah abg gemok bertopi biru dan bertutup muka itu hang kebun?

sEmut said...

gua pun pikir benda yang sama semalam. hang kebun cover muka sebab takut kena beduk dengan mahasiswa upm ke? LOL

alien said...

rugi hari mereka terbuang sia-sia dgn kerja tak berpekdah camni..
kompom masig2 sumpah seranah dalam hati..

aie said...

cayalah smut..gua sokong samalu..

Cili Pedas said...

wow.. sungguh jantan tulen ye brader yg tgn ketak2 yg jatuh motor tu.. PAKAI RANTAI.. hahahahahahahaha

kampong lad said...

undi ambiga undi seks bebas


apa ka jadah ni, dia jadi calon ka? jawatan apa? pru 13 ka?

Anonymous said...

pak samad tua bangka tu pon umporno nak tuduh lbgt...nampak sgt umporno begitu bongok sesgt...kesian melayu diperbodohkan-bodohkan

Anonymous said...

SEMUA NI BERLAKU BUKAN KERANA KEIKHLASAN UNTUK MEMBENDUNG DAN MEMBANTU PARA PENGAMAL LGBT SUPAYA KEMBALI KE JALAN YG BENAR TAPI PERHIMPUNAN NI LEBIH BERMOTIFKAN POLITIK.....BAGI AKU NI SUNGGUH KOTOR....