Apr 25, 2012

menjelang Bersih 3.0 - tentera mohon tukar ALAMAT, spr pergi tukar JANTINA [bukti VIDEO]

sumber : www.spr.gov.my

kalau tak percaya, try check nombor ni T1110543 di website spr

tujuan gua bukanlah untuk mengaibkan brader zaini, tapi untuk mendedahkan kecuaian pihak spr semasa memasukkan data data penting ke dalam daftar pemilih. dia mohon tukar alamat je, yang pergi tukar jantina tu apahal? kerja penting macam ni takkan takde SOP? kalau kerani buat silap, takkan takde siapa siapa yang double check? nak kerja ke nak ular? ini baru yang kita jumpa, entah berapa ribu lagi kesilapan yang pelik pelik, hanya Tuhan yang tahu.

notasemut : bila dah terlalu banyak pendedahan tentang senarai daftar pemilih yang meragukan, gua terfikir.. adakah ini disengajakan atau mereka hanya menurut perintah?




1 comment:

Alias Bin Hasan said...

Salam semua...

terbaik!!!!!!!!!!

bagus gak org dalam spr buat keje "gitu",
harap2 org dalam dpt bg lebih banyak "line",
senang kita dpt "jalan".

yang buat hal ni dtgnya dr atas.