Apr 24, 2012

menjelang PRU13 - Mykad ada tarikh luput tapi LAYAK mengundi! [VIDEO bukti]

sumber : FB

sori la gambar sijil kelahiran 'tak lengkap' ni tak clear sangat. itu tak penting. yang penting nombor kad pengenalan 'pemastautin sementara' beliau. ingat nombornya 741217125786 dan alamatnya di klang, selangor. dan sebelum tuduh gua fitnah, sila semak sendiri daftar pemilih di www.spr.com.my


sebelum ada 'tangan ghaib' padam maklumat tersebut dari database SPR, gua sempat rakam video ringkas sebagai bukti. nah tengok sendiri.


notasemut : hairan bukan? yang buat lagi hairan, Mykad Pemastautin Sementara yang kecoh sebelum ni pun ada tarikh luput. cuma bezanya, takde maklumat dekat SPR. ke budak budak kerani belum sempat key-in lagi data data palsu untuk warga asing tu? kah kah kah!



"ko ingat aku tak tau apa ko dah buat? shame on you najib"


2 comments:

Terbakor said...

1malaysia najib.. tahniah..

Anonymous said...

Teringat gambar elijebet pakai baju kuning tu.

Tak lama lepas tu,ha,rusuhan berlaku kat sana.Kah kah kah.