Apr 23, 2012

najib sibuk pusing malaysia kutuk selangor, rupanya negeri sendiri tak terjaga [UPDATE - masuk hari ke-4]



sumber : kawan kawan fesbuk

notasemut : dalam kesibukan najib mengutuk kerajaan pakatan rakyat negeri selangor yang dah bertahun beri air percuma kepada rakyatnya, rupanya di tempat kelahiran beliau sendiri dah 2-3 hari takde air. sekian berita terkini.

* * * * * * *

UPDATE : dah masuk hari ke-4. ada beberapa tempat yang dah ada air, dan ada juga tempat yang airnya kejap ada kejap takde. harap maklum. gua tak bawak cerita fitnah, boleh tengok sendiri rungutan warga lipis di sini [FB Group - ANAK ANAK LIPIS]

semoga najib berhenti kutuk pemerintahan kerajaan PR selangor dan kutuk diri sendiri.


3 comments:

Anonymous said...

Nanti ada menteri cakap kita tayamum jer... Tunggu lah hahaha

KakDe said...

Kampung akak kat Lanchang Pahang....klu balik kg, mesti ade mse, 2-3 hri xde air ....klu ade air pun...air yg keluar bpk le keruhnye....abh akak dh komplen dgn YB Lanchang, die boleh tny balik kat abh akak...awok ni sokong PAS kan?

sEmut said...

astaghfirullahalazimmm sampai macam tu sekali