May 7, 2012

menjelang Bersih 4.0 - tak reti bahasa malaysia tapi boleh mengundi? [gambar dan video]

sumber facebook
menurut sahabat yang upload gambar ni, katanya..

"Aku berani jamin mamat ni pengundi hantu. Sbb aku interview dia tak paham ckp melayu. Bila aku tanya asal mana dia ckp beranak kl. Tp no ic tgh tu 67. Aku tanya dia mcm mana jd warganegara tp tak tahu bm? Senyap dia. Tp aku dah cek dgn spr mmg ada nama..."

macam biasa, gua check di website SPR dan memang ada dalam senarai pemilih. boleh rujuk video bawah sekali sebagai bukti.





notasemut : bersihkan segera daftar pemilih atau hadapi Bersih 4.0!


No comments: