Feb 23, 2012

badminton - lee chong wei, ferrari dan nombor plet RM69K

sumber : semut, 6 jun 2011

gua dah lama perasan warga fesbuk sibuk share gambar gambar ferrari milik lee chong wei ni. tapi bila tengok betul betul, gua baru perasan yang entri gua pada bulan jun tahun lepas ada kena mengena dengan ini cerita. masa gua idupkan roadtax kereta di jpj padang jawa, gua ada tangkap gambar di atas. ya, gambar yang menunjukan harga tempahan nombor plet BLG 1 yang melekat di ferrari beliau. harganya ialah RM69,100 sahaja. kira murah la. mahal lagi beg tangan birkin hajah kita tu. kah kah kah!

apapun, tahniah la gua ucapkan. kalau dah main badminton bersungguh sungguh sampai banyak kali menang juara takkan nak pakai proton mahathir ye dak? apa kelas! lagipun satu malaysia jadi saksi penat lelah turun naik lee chong wei selama ni. lantak dia la nak pakai kereta apa bila dah berjaya. bukan macam anak bekas menteri besar perak tu. apa nama.. jijoi? jejai? jimbit?

BLG 1 kan?

steady brader!


ZIM israel - kapal cuma singgah, tapi kontena ZIM ada di jalanraya [gambar dan video bukti]

sumber : sinarharian

sumber : faceboook RAMM
kapal israel singgah je? kah kah kah! agak agak la kalau nak menipu. hal menipu ni kalau tak kantoi kira selamat la, tapi sekarang dah terbentang depan mata. ok fine, nak kata gambar ni photoshop? heh, bukti video pun ada kat bawah ni. sila fokus pada minit 1:10 dan ke atas. hah nampak? nampak tak driver dia siapa? gua nampak macam anwar ibrahim. kah kah kah! kah kah kah! kah kah kah!


Sumber : Era Pasca