Feb 27, 2012

erykah badu live in KL [gambar poster menipu]

sumber : erykah-badu.com

ok, nama dia ni erykah badu. gambar atas ni gua ambil di website beliau sendiri di www.erykah-badu.com. amacam?

ini pulak gambar poster konsert live in KL. aik dah hilang?
sumber : pineapple concerts

dan mengikut website pinapple :~

ERYKAH BADU LIVE IN KUALA LUMPUR

Date: 29th February 2012, 8.00 PM

Venue: Plenary Hall Kuala Lumpur Convention Centre

Ticket Prices: RM488, RM388, RM288, RM188

The legendary Queen of Neo-Soul, Erykah Badu, is coming to our shores for the first time! Kuala Lumpur will be the first stop in South East Asia and is part of the artist’s first ever Australasian tour. Famed for live shows that incite rapturous engagement and lifelong allegiance, this extraordinary star is all set to thrill her fans.

sumber : living off the wall (the star hari ini)

notasemut : mohon panglima akidah turun konsert rabu ni. kah kah kah!


dari lensa semut - Hijau 2.0 Kuantan [dan Bukit Merah]























lagi gambar-gambar di - Facebook Semut dan Papan Kekunci


* * * * * * *

ok ni gambar curi dari fesbuk pdrm

ni pun gambar curi. kakaka

notasemut : gambar gambar di atas tu sebenarnya gua tangkap pakai kamera pinjam. pinjam opis punya kamera kompak jenis pakai bateri AA. kah kah kah! canon service centre dah mula buat perangai umno. masa gua hantar dslr nak servis, dia cakap seminggu CONFIRM siap. masa gua nak bertolak ke kuantan, dah masuk 2 minggu tak siap siap. even hari ni masa gua tengah up entri ni pun belum dapat panggilan dari canon. bodoh lembab macam rais yatim. tau la dslr gua tu masih dalam warranty dan segala servis adalah percuma, tapi jangan la tabur janji palsu.

* * * * * * *

dan berikut antara gambar gambar menarik di perhimpunan Hijau 2.0 di Bukit Merah, Perak.






sumber facebook : Terry Poe