Apr 22, 2012

3,500 berhimpun bantah LGBT [utusan]

sila klik gambar dan kira sendiri

malaysiakini  vs  utusan syaitan

notasemut : tak payah nak kencing sangat la utusan. gua ada kat situ gua tau la. rujuk sini.. [Bantah LGBT, Stadium UPM - 50 gambar]


dari lensa semut - Majlis Persembahan Raja dan Rakyat Berpisah Tiada, Dataran Merdeka [28 gambar]



masa gua sampai, king, vvip semua dah balik. kah kah kah!



osbon je yang berjaya hiburkan gua. yang lain hampeh

teringin betul gua nak 'test drive' menatang ni semalam











artis kalau dah masuk umno gua pandang macam lembu je. kah kah kah

"sebijik macam dalam radio, miming ek?" antara soalan yang buat gua tersengih

baru hari ni gua perasan jam ni rupanya ada lambang 'tersembunyi'


boring. lepas jamal perform, gua terus blah

singgah #OccupyDataran



ngeri juga tengok muka ning dekat skrin besor ni.

jumpa lagi sabtu depan!

alang alang dah parking area masjid india, maka pekena teh di
sini adalah perfect sebagai penutup. nampak klcc sipi sipi

sebenarnya dekat malaysia ni benda yang paling
real ialah - rakyat dan roti canai berpisah tiada

notasemut : gua singgah dataran semalam sebab nak test low-light performance kamera IXUS je. konsert konsert ni semua, ah, baik tengok youtube.