Apr 23, 2012

ibrahim ali - dulu dan sekarang [gambar bersejarah]

ini ibrahim ali. dia presiden perkasa. dia merupakan seorang hero melayu terakhir.

ibrahim ali juga seorang kaki pukul. dia sangat kuat. sampai senget anwar dibuatnya.

ini ibrahim ali bersama wiranita perkasa malaysia. maskulin bukan?

ini ibrahim ali dengan rosmah mansor. bagai pinang dibelah dua. kah kah kah!

(gambar sumber : klpos)

* * * * * * *

dan ini gambar hero melayu terakhir cium tangan..errr hero apa ni woi! pui!!!

(sumber berita : mkini)


najib sibuk pusing malaysia kutuk selangor, rupanya negeri sendiri tak terjaga [UPDATE - masuk hari ke-4]



sumber : kawan kawan fesbuk

notasemut : dalam kesibukan najib mengutuk kerajaan pakatan rakyat negeri selangor yang dah bertahun beri air percuma kepada rakyatnya, rupanya di tempat kelahiran beliau sendiri dah 2-3 hari takde air. sekian berita terkini.

* * * * * * *

UPDATE : dah masuk hari ke-4. ada beberapa tempat yang dah ada air, dan ada juga tempat yang airnya kejap ada kejap takde. harap maklum. gua tak bawak cerita fitnah, boleh tengok sendiri rungutan warga lipis di sini [FB Group - ANAK ANAK LIPIS]

semoga najib berhenti kutuk pemerintahan kerajaan PR selangor dan kutuk diri sendiri.


menjelang PRU13 - ibrahim ali rasmi TIBAI [gambar]

Presiden Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) Datuk Ibrahim Ali bersama Musyidul Am Zahid Mat Arip dan Ahli-ahli Syura Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (TIBAI) semasa gimik Pelancaran dan Rali Ceramah Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (TIBAI) di Kelab Sultan Sulaiman, Kampung Baru di sini, malam ini. 22 April 2012. Sumber : MediaUMNO

notasemut : gua marah betul jenis gambar 'tibai' main main ni. nak tibai, tibai la betul betul. walaupun gimik, feel marah tu penting. ini siap tersengih sengih. sekor tu gaya macam nak pukul lalat. sekor lagi tu macam main badminton persahabatan pun ada. yang sekor kat hujung tu pulak macam nak mengajar anak murid mengeja. yang belakang belakang tu, ah senang cerita semua macam lembu lah!

lain kali belajar dengan mamat ni dulu. kah kah kah!


menjelang PRU13 - utusan habis isu, kutuk muka anwar pulak

sumber : utusan semalam

notasemut : amboi amboi awang selamat, sampai ke riak wajah pun nak jadi isu. takpe..takpe.. ada ubi ada batas, ada blog boleh balas. lu orang jaga baik