Apr 24, 2012

isu Mykad pemastautin sementara - JPN jawab, tapi makin banyak persoalan [BUKTI]

sumber : mkini
JPN kata Mykad ni versi lama, tapi kenapa ada tarikh luput sampai 2013? kad pun cantik perfect je nampak gayanya. ok itu cerita lain. mungkin dia seorang yang sangat cermat.


Abu Talib pemastautin sementara. data dia memang tiada dalam SPR (atau belum dimasukkan?)

Noridah Dawi (Mykad bawah) juga pemastautin sementara. Mykad beliau juga ada tarikh luput seperti Abu Talib. tapi kenapa nama beliau ada dalam daftar pemilih SPR? Hah kenapa JPN? kenapa? SPR? Hello?


untuk kes Noridah Dawi, boleh tengok videonya di SINI - Mykad ada tarikh luput tapi LAYAK mengundi! [VIDEO bukti]


notasemut : mohon JPN dan SPR jawab. gua banyak lagi soalan tapi gua malas nak tanya banyak banyak.


menjelang PRU13 - Mykad ada tarikh luput tapi LAYAK mengundi! [VIDEO bukti]

sumber : FB

sori la gambar sijil kelahiran 'tak lengkap' ni tak clear sangat. itu tak penting. yang penting nombor kad pengenalan 'pemastautin sementara' beliau. ingat nombornya 741217125786 dan alamatnya di klang, selangor. dan sebelum tuduh gua fitnah, sila semak sendiri daftar pemilih di www.spr.com.my


sebelum ada 'tangan ghaib' padam maklumat tersebut dari database SPR, gua sempat rakam video ringkas sebagai bukti. nah tengok sendiri.


notasemut : hairan bukan? yang buat lagi hairan, Mykad Pemastautin Sementara yang kecoh sebelum ni pun ada tarikh luput. cuma bezanya, takde maklumat dekat SPR. ke budak budak kerani belum sempat key-in lagi data data palsu untuk warga asing tu? kah kah kah!



"ko ingat aku tak tau apa ko dah buat? shame on you najib"