May 16, 2012

menjelang PRU13 - Tiada Bersih 4.0 [mstar]

sumber : mstar

mstar kata isham tukar tiub bagitau yang penganjur tidak merancang untuk mengadakan Bersih 4.0 buat masa sekarang. gua setuju dengan kata brader tukar tiub. kalau SPR ambil tindakan 'bersih'kan senarai pengundi, buat apa nak 4.0? tapi tajuk besar berita mstar tu agak mengelirukan. bukan apa, bila bukak blog tukar tiub, gua jumpa gambar ni. hah, jaga jaga semua! mohon SPR bertindak segera sebelum kami bertindak!


notasemut : sementara itu, selepas lawatan kerja selama 2 hari di kota london, hari ini najib tiba di new york, juga kerana lawatan kerja. kalau tak silap jumaat dia ada lawatan kerja di washington pulak. sekian berita terkini. (sumber bernama)


senaman punggung sihat - siapa mohd ali haji baharom? [arkib utusan]


sumber arkib utusan

notasemut : gua dapat info ni dari seorang kawan. kawan tu gua baru kenal masa Bersih 3.0 dan masa tu gua tak tau pun apa akaun fesbuk dia. tapi bila gua dah upload gambar gambar hari bersejarah, ada kawan yang kenal dah tag akaun fesbuk dia sekali. jadi bermula dari situ, kami meneruskan persahabatan di dunia fesbuk. dan tadi dia share maklumat kelakar di atas. tanpa membuang masa, gua pun share la buat tatapan umum. sekian, harap maklum. terima kasih Bersih 3.0!