Jan 14, 2013

Tahukah anda Sharifah Zohra Jabeen?



sumber : FB

notasemut : kalau nak berkenalan, boleh la melawat fesbuk dia disini - Sharifah Zohra Jabeen atau jenguk Page Suara Wanita 1 Malaysia untuk maklumat lanjut kegiatan listen listen listen mereka. kah kah kah!

UPDATE : video khas buat saripah! kah kah kah!



Internet memes of Sharifah Zohra Jabeen have sprouted after the SW1M president publicly berated a university student for voicing her views against the BN government in an open forum last month. - malaysianinsider



Jan 13, 2013

#KL112 Ubah Sekarang - Persembahan Ito [video]


Video persembahan istimewa oleh Ito Blues Gang di Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112, Stadium Merdeka, Kuala Lumpur.

klik gambar untuk saiz yang lebih besar

sumber : sinchew.com.my

notasemut : orang cakap gambar menceritakan segalanya, tapi gua tak 100% setuju. sebab masa gua dekat sana, bawah pokok besar tepi stadium tu sebenarnya ada lagi ramai orang melepak berteduh dari panas terik matahari. jadi tak payah la kita susah susah kira berapa ramai orang yang berhimpun dekat sana. yang penting gua ada join sekali, lu ada?

Jan 12, 2013

dari lensa semut - #KL112 [80 gambar]

Pyanhabib hasut beli baju di Kampung Baru

kartunis indipenden

ada gua kisah?






























lagi gambar boleh tengok di [Facebook Semut]


Jan 10, 2013

menjelang #KL112 - mari mengenal syaitan yang dikenali

sumber : harakahdaily

sumber : utusan

notasemut : nampak tak siapa the real syaitan? macam ni nak perjuang melayu? kah kah kah!



Jan 9, 2013

Malaysia di landasan terbaik menuju wawasan 2020

sumber : utusan

notasemut : harap kerajaan BN pacak kamera AES banyak sikit dekat kawasan ni supaya dapat mengurangkan kadar kemalangan jalanraya. kah kah kah!