Jun 23, 2008

diserang pro-umno dan pro-pas.. :)

malaysia.. sebuah negara berbilang kaum yg sepatutnya menjadi tunjang kekuataan negara..
akan tetapi seakan2 menjadi semakin lemah.. bukan kerana cina, bukan kerana india, tetapi disebabkan melayu sendiri.. terutama yg berfikiran kolot.. yg keras kepala..

sebagai contoh sejak blog ini bermula.. tiada sebarang masalah.. tetapi.. selepas ada beberapa pihak yg kurang senang dgn kritikan yg saya lontarkan di malaysia-today.. saya diserang secara peribadi.. haha.. pegi mampus! kalau tak boleh terima teguran, pegi duk kat hutan! this is a free country.. sila fahamkan apa maksud merdeka.. NO to ISA!

kita semua sama.. kita semua manusia.. mungkin disebabkan faktor geografi dan latar belakang yg agak jauh berbeza.. maka wujud pertelingkahan pendapat.. ada yg mengambil serius tentang kritikan terhadap pemuda PAS misalnya.. hello? jgn sempitkan minda.. pandang sekeliling.. tolong jgn buang masa memperjuangkan perkara remeh kerana negara kita masih dibelenggu bayang hitam pemimpin UMNO yg sangat tidak boleh dipercayai!

cukuplah.. kalau masih tak puas hati.. kita debat.. buka topik baru kat TKO ke.. kat Lowyat ke.. kita tengok apa kata majoriti.. jgn malukan diri sendiri.. jgn malukan agama yg kita anuti..


peace!