May 12, 2009

media umno macam haram jadah

Assalamu'alaikum Wr,Wb

MINDA RAKYAT MALAYSIA PERLU DI BASUH DARI DAKYAH BN


BANYAK KENYATAAN DARI BERITA MELOYA DAN BLOG UMNO KATA ZAMBRY BERJAYA BALIK SEBAGAI MB PERAK ? INI TIDAK BENAR SAMA SEKALI, ZAMBRY TETAP ZAMBRY SEBAGAI ADUN BIASA SAHAJA, APA YANG DI HEBOHKAN IALAH SEOLAH-OLAH ZAMBRY SUDAH DAPAT JAWATAN MENTERI BESARNYA, SEMUA ITU TIDAK BENAR SAMA SEKALI, APA YANG BENAR IALAH ZAMBRY BERJAYA BUAT RAYUAN KAT MAHKAMAH RAYUAN, ITU SAHAJA,ITU SAHAJA, SAYA REPEAT ITU SAHAJA SEHINGGA RAYUANNYA DI ISTIHARKAN MAHKAMAH RAYUAN NANTI, KITA TAK TAHU BILA

APAKAH RAYUAN ZAMBRY ? RAYUANNYA IALAH SUPAYA MAHKAMAH MEMBATALKAN KEPUTUSAN MAHKAMAH TINGGI, INI BERMAKNA SELAGI,SELAGI, SELAGI MAHKAMAH RAYUAN BELUM LAGI BERSIDANG DAN MEMBUAT KEPUTUSAN MAKA KEPUTUSAN MAHKAMAH TINGGI TETAP MASIH LAKU DENGAN KEPUTUSAN MUHAMMAD NIZAR SEBAGAI MENTERI BESAR PERAK, BOLEH FAHAM ! BOLEH FAHAM ! BOLEH FAHAM UMNO ! HUH ! BIAR LAH CERDIK SIKIT JANGAN BANGANG SANGAT DENGAN APA YANG TELAH DI PERSETUJUI OLEH MAHKAMAH RAYUAN DAN PERMOHONAN ZAMBRY ITU

INI BERMAKNA ZAMBRY MASIH TIDAK BOLEH BERLAGAK SEBAGAI MENTERI BESAR PERAK SEBAGAIMANA YANG DI PEROLEHINYA DARIPADA SULTAN ! BOLEH FAHAM UMNO ! DIA JUGA TIDAK BOLEH DUDUK DI PEJABAT MENTERI BESAR PERAK SEBAGAIMANA IA TELAH DUDUK DI SITU SECARA HARAM KERANA NIZAR TIDAK PERNAH MENGOSONGKAN PEJABAT NYA ! BOLEH FAHAM UMNO ! ZAMBRY TETAP BERSTATUS ADUN BIASA SAHAJA ! BOLEH FAHAM UMNO ! BAGI MUHAMMAD NIZAR PULA DIA BOLEH BERTUGAS SEBAGAI MB PERAK KERANA MAHKAMAH TINGGI PUNYA KEPUTUSAN MASIH LAGI LAKU DAN BERJALAN ! BOLEH FAHAM UMNO !

ADAPUN MUHAMMAD NIZAR TERPAKSA KELUAR DARI PEJABATNYA YANG SAH IALAH KERANA MENGELAKKAN SUASANA TEGANG OLEH PENGIKUT YANG BANGANG DENGAN PERJALANAN UNDANG-UNDANG ! BOLEH FAHAM UMNO ! BAGI NIZAR TAK ADA MASALAH BERBUAT DEMIKIAN (MENINGGALKAN PEJABATNYA ) KERANA BERSIKAP TERBUKA DAN UNTUK MEMELIHARA HARMONI, BOLEH FAHAM


najib sila letak jawatan

18 BUAH NEGARA MENGHINA PM, TIDAK ADA APA-APA TINDAKAN – MUSTAFAA ALIBuletin Online


Ketua Pengarah Pilihanraya PAS, Mustafa Ali berkata Barisan Nasional (BN) tidak mahu menyertai Pilihanraya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Penanti di Pulau Pinang pada 31 Mei depan kerana tidak sanggup menerima kekalahan setelah kecundang empat kali, dari lima pilihanraya kecil yang diadakan sebelum ini.

Beliau berkata, ada pihak-pihak yang mendakwa, Presiden UMNO itu, tidak mahu bertanding dalam pilihanraya tersebut kerana tidak sanggup lagi mendengar nama Altantuya, wanita Mongolia yang mati dibunuh, dikaitkan dengan beliau. (Video Klip Didalam)

“Tetapi ada orang beritahu, sebenarnya Najib tidak mahu bertanding pilihanraya (DUN Penanti) kerana tidak mahu lagi mendengar Altantuya disebut-sebut,

Katanya, sekiranya PRK DUN Penanti tidak diadakan, nama Altantuya tidak akan disebut dan beliau dapat melupakan sekejap tentang isu Altantuya.

Mustafa yang juga Pesuruhjaya PAS Terengganu berkata, akhbar dalam 18 buah negara didunia menyiarkan laporan peristiwa Altantuya dan mengaitkannya dengan Perdana Menteri Malaysia.

Tetapi, katanya, ketika 18 buah negera menghina Perdana Menteri Malaysia, Duta Malaysia diluar negara tidak melakukan apa-apa dan kerajaan Malaysia juga tidak memanggil Duta negara tersebut.