Mar 30, 2011

blog agama agama

tak sangka pulak baru 3 hari gua buat comeback ke arena blogger, blog gua diiktiraf sebagai blog agama agama. gua saja try google 'fatwa perak', tiba tiba blog gua naik top 3. keh keh keh


klik kasi besor

diharap dengan pengiktirafan ini, gua akan terus berkongsi benda benda yang real, dan tidak sekali kali mengeluarkan video lucah seperti rahim tamby chik dan si eskay. amin..

iodin radioaktif 3355 kali ganda dikesan dalam air laut!

radioaktif iodine-131 pada kepekatan 3355 kali ganda paras maksimum yang dibenarkan telah dikesan dalam suatu sampel air laut, diambil pada petang selasa berhampiran fukushima nuclear plant.

hidehiko nishiyama, jurucakap nuclear and industrial safety agency, berkata penyebab konsentrasi iodin tinggi masih belum diketahui tetapi data yang diambil oleh operator TEPCO menunjukkan radiasi tersebut bocor dari loji semasa krisis yang dihadapi sekarang. dikhuatiri fuel rods yang sedang mencair tersebut meleleh dan terus bocor ke lautan pasifik.

beliau menegaskan bahawa air laut tercemar tidak akan menimbulkan risiko kesihatan kerana aktiviti nelayan tidak akan dilakukan di daerah evakuasi pada jarak 20 kilometer.(faking hell ayat cover) katanya lagi, radiation-emitting substances akan 'dicairkan' pada saat ia dimakan oleh spesis laut dan kemudian oleh manusia.

ok senang cerita macam ni la. gua dah malas nak translate. baca seterusnya di kyodo news >>


 notasemut: tahukah anda iodine-131 ni boleh menyebabkan kanser tiroid dan mutasi?